Informatie

Informatie

Algemene informatie
Laddervoetjes.nl  is een activiteit van Ladder Import bv en is leverancier van een groot assortiment ladder- en trapvoeten, ladderonderdelen en toebehoren, welke meestal uit voorraad geleverd worden. De levertijd is afhankelijk van de besteldag binnen  2 à 3 werkdagen na orderontvangst (indien product voorradig is). Is het betreffende product niet voorradig, nemen we contact met U op over de levertijd, of de levering van een alternatief product.

De prijzen zoals vermeld op de website zijn excl. BTW.
Voor grotere orders maken we u graag een passende aanbieding.                                                                   
Voor keuringsbedrijven hebben we speciale prijzen.                                                                 

Producten bekijken of afhalen in Vierlingsbeek (Nb) is mogelijk, maar alleen na tel. afspraak,  tel 085-483 98 98  of  tel 06-1952 5052,  anders kunnen we u niet garanderen dat het betreffend artikel op voorraad is en we aanwezig zijn.  

Leveringsvoorwaarden
Door middel van MY PARCEL  (Post-NL), leveren we op het door u aangegeven afleveradres. Vanaf € 100,00 leveren wij franco in Nederland. Ook in België (Vlaanderen) leveren we tegen dezelfde condities .

Bij orders beneden dit bedrag berekenen wij verzendkosten, welke afhankelijk zijn van volume en gewicht.
Voor zendingen met een afmeting tot  1.00 x 0.70 x 0.58 m en  gewicht  tot max. 23 kg, welke via Post.nl verstuurd worden, zijn de verzendkosten / handlingkosten  € 10,00  ( excl.BTW ).
Voor grotere artikelen en onderdelen  tot 1.75 x 0.78 x 0.58 m en een gewicht tot max. 30 kg, zijn de verzendkosten / handlingkosten  € 15,00  ( excl.BTW ).
Voor artikelen en onderdelen  langer dan 1.75 m lengte  zijn de verzendkosten / handlingkosten  € 20,00  ( excl.BTW ).

 

Uiteraard kunt u, zelf ook afhalen bij laddervoetjes.nl ( zie boven )  maar we verzoeken u om altijd vooraf te  mailen of te bellen, zodat we zeker zijn dat het door u gewenste product ook beschikbaar is.

Betaalwijzen
U kunt bij Laddervoetjes.nl betalen via IDeal, Credit Card, Bancontact, door middel van vooraf overmaken, contant bij afhaling of op rekening (alleen na goedkeuring door onze verkoopafdeling).

Retouren

Bij levering van producten:

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan laddervoetjes.nl  bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door  laddervoetjes.nl  verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product,  kenbaar te maken aan laddervoetjes.nl.  Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.


Laddervoetjes.nl  is een activiteit van Ladder Import bv gevestigd in  Vierlingsbeek (NB).        

 

 

 

 

© 2016 - 2021 laddervoetjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel