Over 1ekeus

1ekeus bestaat sinds 1989. In 2004 zijn wij begonnen met de verkoop van elektrisch gereedschap via het internet. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk.

Dit houdt in dat wij doen wat we beloven. Bij vragen, krijgt u van ons snel een duidelijk antwoord. Zijn er ondanks onze inzet en nauwkeurigheid toch problemen met de bestelling, dan zullen wij onze uiterste best doen deze op te lossen.

Om een goede kwaliteit en service te kunnen waarborgen zijn wij zeer kritisch over onze leveranciers. Alleen als zij ons voldoende kunnen ondersteunen zullen wij een partnerschap aangaan. Kunt u ondanks ons ruime assortiment niet vinden wat u zocht, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

Service en garantie:

Alle producten uit ons assortiment worden geleverd met de volledige service en fabrieksgarantie. Wanneer u een probleem heeft met een product of de levering hiervan, kunt u contact opnemen met 1ekeus. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 op telefoonnummer 085-0580185(NL) / 078-482425(BE). U kunt ook contact opnemen via de chat (aan de rechterkant van uw scherm) of per mail info@1ekeus.nl

Prijzen:

1ekeus biedt u online een ruim assortiment elektrische gereedschappen. Om snelheid en betrouwbaarheid van levering te kunnen garanderen, hanteert 1ekeus een zeer ruime voorraad van het complete assortiment. Daarom kopen wij groot in. En kunnen wij onze klanten altijd zeer scherpe prijzen bieden.

Levering:

Omdat 1ekeus uit een groot centraal magazijn levert kunnen wij u garanderen dat alle artikelen uit voorraad geleverd worden. Bestelling (tot 31 kg) die voor 17:30 uur geplaatst zijn, zullen dezelfde dag nog voor verzending worden meegegeven.

Belgische ondernemers:

Indien u een BTW-vrije levering naar België wenst dan dient u bij de bestelling een Belgisch BTW-nummer te vermelden. Onze software controleert online of BTW-vrije levering mogelijk is en houdt hier bij het afrekenen rekening mee.

Betalen:

U kunt bij 1ekeus betalen via iDeal, Bancontact, Paypal, CBC, MasterCard, Visa, Belfius of per bankoverschrijving.